Werken bij Turfmarkt
Restaurant in Alkmaar

Gastvrouw/heer!

Ivm groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een full-time medewerker bediening!

Je hebt ervaring, houd van hard werken in een super leuk team en legt de gast in de watten! Gastvrijheid staat immers bovenaan!

Turfmarkt beschikt over een groot, zonnig terras dus je kan in de zomer lekker veel buiten zijn! Wil jij meer informatie omtrent deze functie? Neem snel contact met ons op!

werkenbij
Speciaalbier

Barkeeper!

Jij kan twee dingen tegelijk! Je voert een gesprek met een gast en ondertussen zet je de drankjes klaar voor je collega’s! Je verwelkomt de gasten die binnenkomen en straalt achter je barretje en je wordt niet snel zenuwachtig van een beetje drukte!

Wij hebben een plek voor je, vrijdag, zaterdag en zondag zijn de voornaamste dagen, je begint einde van de middag en werkt tot sluit (wij gaan uiterlijk om 00.00 uur dicht). (Uren en dagen uiteraard in overleg.)

Je wordt onderdeel van een jong en enthousiast team wat voor elkaar klaar staat en lol heeft onderling maar het belangrijkste, de gast centraal stelt!!

Spreekt dit je aan? Neem dan snel contact met ons op!

werkenbij
Zelfstandigwerkend kok

Zelfstandig werkend kok!

Ivm met de groei van ons bedrijf hebben we een plekje vrij bij Turfmarkt, een jong bedrijf met een enthousiast en dynamisch team!

Wat bieden wij? Een goed salaris, een 4-daagse werkweek, leuke collega’s, goede fooi en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen!

Wat vragen wij? Een teamplayer, je hebt ervaring maar wilt nog veel meer ervaring op doen, een harde werker en vooral een aanvulling op ons team!

Zullen we afspreken voor een kop koffie?

werkenbij
Turfmarkt Alkmaar

Turfmarkt 11-23 | 1813 SC  Alkmaar
Tel. 072 – 531 40 00

Maandag t/m zondag van 9.00 uur tot 23.30 uur.
Keuken sluit om 22.00 uur.

© 2017 – 2019 Turfmarkt Alkmaar. Alle rechten voorbehouden.